Nauka o výživě pro střední hotelové školy a veřejnost

To chci

Jde o učebnici pro předmět nauka o výživě na středních hotelových školách. Lze ji využít i při teoretické přípravě na SOU obor kuchař-číšník. Může však posloužit i široké veřejnosti. Podává základní informace o podstatě výživy, přeměn látek a energií a vyúsťuje do všeobecných zásad správné výživy člověka v různých celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Libuše Kuderová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
184 s. : il. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Fortuna, 2005
Vydání
1. vyd.
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a rejstřík
ISBN
80-7168-926-2

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
I 450113
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 H 260077