Vejce, jejich ošetřování a zpracování

To chci

Kniha přináší teoretické poznatky o biologickém složení a tvorbě vajec a technologii jejich ošetřování, třídění, skladování a průmyslového zpracování na různé vaječné výrobky.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Vítězslav Orel, 1926-2015
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
225 s. : grafy, il., [1] obr. příl. ; 8°
Vydáno
Praha : SNTL, 1959
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Témata
Popis jednotky
2200 výt.
Uživatelské určení
Určeno zaměstnancům v drůbežářské výrobě potravinářského prům., zeměd. pracovníkům, učební pomůcka pro mistrovské školy, prům. školu drůbežnickou, potravinářskou fak. VŠCHT a zootechnické fak. VŠZ
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a rejstřík
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 G 072677
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
I 128785