Vejce, jejich ošetřování a zpracování
Kniha přináší teoretické poznatky o biologickém složení a tvorbě vajec a technologii jejich ošetřování, třídění, skladování a průmyslového zpracování na různé vaječné výrobky.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 225 s. : grafy, il., [1] obr. příl. ; 8°
- Vydáno
-
Praha :
SNTL,
1959
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Řada potravinářské literatury
- Témata
- Popis jednotky
- 2200 výt.
- Uživatelské určení
- Určeno zaměstnancům v drůbežářské výrobě potravinářského prům., zeměd. pracovníkům, učební pomůcka pro mistrovské školy, prům. školu drůbežnickou, potravinářskou fak. VŠCHT a zootechnické fak. VŠZ
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii a rejstřík
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny: