Vejce, jejich ošetřování a zpracování

To chci

Kniha přináší teoretické poznatky o biologickém složení a tvorbě vajec a technologii jejich ošetřování, třídění, skladování a průmyslového zpracování na různé vaječné výrobky.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Vítězslav Orel, 1926-2015
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
225 s.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1959
Vydání
1. vyd.
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0413.492
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
PK-0020.955