Chemie a fysika mléka a mléčných výrobků

To chci

Autor shrnuje v knize nejnovější poznatky o chemismu mléka, o změnách způsobených fysikálně chemickými činiteli a o biochemických změnách základních součástí mléka. Ve druhé části knihy, v níž jsou popsány biochemické a fysikálně chemické pochody, které probíhají při technologickém zpracování mléka, uvádí autor mimo jiné celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Ja. S. Zajkovskij
Další autoři
Jindřich Schneider
Josef Šiman
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
357, (i) s.
Vydáno
Praha : Státní nakl. technické literatury, 1953.
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Knihovna AV ČR - Jenštejn
Depozitář / do 2 prac. dnů
C 9194