Chemie a fysika mléka a mléčných výrobků : [určeno] mlékařským odborníkům a studujícím na mlékařských, hospodářských, průmyslových a vysokých školách

To chci

Autor shrnuje v knize nejnovější poznatky o chemismu mléka, o změnách způsobených fysikálně chemickými činiteli a o biochemických změnách základních součástí mléka. Ve druhé části knihy, v níž jsou popsány biochemické a fysikálně chemické pochody, které probíhají při technologickém zpracování mléka, uvádí autor mimo jiné celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Januš Stanislavovič Zajkovskij, 1887-1952
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
357 s. : il. ; 8°
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1953
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Popis jednotky
2000 výt.
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0309.303
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0309.303
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
PK-0005.205