Sladařství : Biochemie a technologie sladu

To chci

Na základě nejmodernějších poznatků zpracovává monografie jednotlivé úseky sladařské výroby z hlediska biochemického, technologického a inzenýrskotechnického. Po základní botanické a morfologické charakteristice ječmene pojednává o chemických a biochemických vlastnostech zrna, o úpravě vody ke sladařským účelům, o čištění celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Josef Moštek, 1930-1980
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
478 s.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1975.
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Instituce:

Informace o knihovně

MARC

LEADER 00000nam a22000001a 4500
001 001051417
003 CZ PrAS
005 20130119134347.0
008 130119s1975 xr e ||| ||cze d
015 |a cnb000467385 
040 |a ABA001  |b cze  |d ABA007 
041 0 |a cze 
044 |a xr 
100 1 |a Moštek, Josef,  |d 1930-1980  |7 jk01082143 
245 1 0 |a Sladařství :  |b Biochemie a technologie sladu /  |c Josef Moštek. 
260 |a Praha :  |b Státní nakladatelství technické literatury,  |c 1975. 
300 |a 478 s. 
599 |a RETROKON13 
990 |a BK 
996 7 |b 26007507450  |c F 101587  |l Knihovna AV ČR - Jenštejn  |m KNAVD  |r Depozitář / do 2 prac. dnů  |n 0  |w 001051417  |u 000010  |k 19750101  |e ABA007  |a 48  |s A  |j KNA50  |g A  |t ABA007.KNA01001051417.KNA50001051417000010 
910 |a ABA007