Sladařství : Biochemie a technologie sladu
Na základě nejmodernějších poznatků zpracovává monografie jednotlivé úseky sladařské výroby z hlediska biochemického, technologického a inzenýrskotechnického. Po základní botanické a morfologické charakteristice ječmene pojednává o chemických a biochemických vlastnostech zrna, o úpravě vody ke sladařským účelům, o čištění … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 478 s.
- Vydáno
-
Praha :
Státní nakladatelství technické literatury,
1975.
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
MARC
LEADER | 00000nam a22000001a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 001051417 | ||
003 | CZ PrAS | ||
005 | 20130119134347.0 | ||
008 | 130119s1975 xr e ||| ||cze d | ||
015 | |a cnb000467385 | ||
040 | |a ABA001 |b cze |d ABA007 | ||
041 | 0 | |a cze | |
044 | |a xr | ||
100 | 1 | |a Moštek, Josef, |d 1930-1980 |7 jk01082143 | |
245 | 1 | 0 | |a Sladařství : |b Biochemie a technologie sladu / |c Josef Moštek. |
260 | |a Praha : |b Státní nakladatelství technické literatury, |c 1975. | ||
300 | |a 478 s. | ||
599 | |a RETROKON13 | ||
990 | |a BK | ||
996 | 7 | |b 26007507450 |c F 101587 |l Knihovna AV ČR - Jenštejn |m KNAVD |r Depozitář / do 2 prac. dnů |n 0 |w 001051417 |u 000010 |k 19750101 |e ABA007 |a 48 |s A |j KNA50 |g A |t ABA007.KNA01001051417.KNA50001051417000010 | |
910 | |a ABA007 |