Sladařství : Biochemie a technologie sladu

To chci

Na základě nejmodernějších poznatků zpracovává monografie jednotlivé úseky sladařské výroby z hlediska biochemického, technologického a inzenýrskotechnického. Po základní botanické a morfologické charakteristice ječmene pojednává o chemických a biochemických vlastnostech zrna, o úpravě vody ke sladařským účelům, o čištění celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Josef Moštek, 1930-1980
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
478 s.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1975.
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Knihovna AV ČR - Jenštejn
Depozitář / do 2 prac. dnů
F 101587