Sladařství : Biochemie a technologie sladu
Na základě nejmodernějších poznatků zpracovává monografie jednotlivé úseky sladařské výroby z hlediska biochemického, technologického a inzenýrskotechnického. Po základní botanické a morfologické charakteristice ječmenepojednává o chemických a biochemických vlastnostech zrna, o úpravě vody ke sladařským účelům, o čištění a … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 478, [1] s. : [2] obr. příl. ; 8°
- Vydáno
-
Praha :
SNTL,
1975
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Řada potravinářské literatury
- Popis jednotky
- Přehl. lit.
Rus., něm., angl. a špan. souhrn
S obr. a tb. v textu
Věcný rejstřík
2200 výt.
Obálka a vazba: Zbyněk Weinfurter - Navrhnout k digitalizaci
- Navrhnout k digitalizaci