Sladařství : Biochemie a technologie sladu

To chci

Na základě nejmodernějších poznatků zpracovává monografie jednotlivé úseky sladařské výroby z hlediska biochemického, technologického a inzenýrskotechnického. Po základní botanické a morfologické charakteristice ječmenepojednává o chemických a biochemických vlastnostech zrna, o úpravě vody ke sladařským účelům, o čištění a celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Josef Moštek, 1930-1980
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
478, [1] s. : [2] obr. příl. ; 8°
Vydáno
Praha : SNTL, 1975
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Popis jednotky
Přehl. lit.
Rus., něm., angl. a špan. souhrn
S obr. a tb. v textu
Věcný rejstřík
2200 výt.
Obálka a vazba: Zbyněk Weinfurter
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-0740.696