P&L food retail

To chci

Publikace umožňuje detailní pohled na fungování moderní retailové společnosti. Konkrétně jsou popsány jednotlivé procesy. Ke každé položce managerské P& L (profit & loss) autor vysvětluje její význam a zároveň se věnuje danému tématu z procesního hlediska chodu obchodního řetězce. Čtenář má tak možnost získat detailní znalosti celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jan Fuchs
Další autoři
Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
67 stran : ilustrace
Vydáno
Praha : Nakladatelství Oeconomica, 2015
Vydání
Vydání první
Edice
Vysokoškolská skripta
Témata
Popis jednotky
Nad názvem: Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta mezinárodních vztahů
Uživatelské určení
Doporučeno pro bakalářské studium na VŠE v Praze
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
978-80-245-2130-5

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
PSTUD
339.3FUCH Sc29389
Absenčně
Načítá se…
PSKLA
339.3FUCH Sc29389/1
Absenčně
Načítá se…
PSKLA
339.3FUCH Sc29389/2
Absenčně
Načítá se…
PJMSK
339.3FUCH Sc29389/3
Absenčně
Načítá se…
PJMSK
339.3FUCH Sc29389/4
Absenčně
Načítá se…
HPUVV
339.3FUCH S 2194-V1