P&L food retail
Publikace umožňuje detailní pohled na fungování moderní retailové společnosti. Konkrétně jsou popsány jednotlivé procesy. Ke každé položce managerské P& L (profit & loss) autor vysvětluje její význam a zároveň se věnuje danému tématu z procesního hlediska chodu obchodního řetězce. Čtenář má tak možnost získat detailní znalosti … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 67 stran : ilustrace
- Vydáno
-
Praha :
Nakladatelství Oeconomica,
2015
- Vydání
- Vydání první
- Edice
- Vysokoškolská skripta
- Témata
- Popis jednotky
- Nad názvem: Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta mezinárodních vztahů
- Uživatelské určení
- Doporučeno pro bakalářské studium na VŠE v Praze
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- ISBN
- 978-80-245-2130-5
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Prezenčně
|
Načítá se…
|
PSTUD
|
|
339.3FUCH | Sc29389 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
PSKLA
|
|
339.3FUCH | Sc29389/1 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
PSKLA
|
|
339.3FUCH | Sc29389/2 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
PJMSK
|
|
339.3FUCH | Sc29389/3 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
PJMSK
|
|
339.3FUCH | Sc29389/4 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
HPUVV
|
|
339.3FUCH | S 2194-V1 |