Čtvero ročních období : zážitková degustace v zámeckém stylu
Videoprogram se zaměřením na retro gastronomii představuje historické prameny, recepty a rekonstrukci sezónních aristokratických pokrmů ve vztahu k Opavsku (Slezsko)
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Obrazové dokumenty Video DVD
- Rozsah:
- 2 DVD-ROM (4 videosoubory (přibližně 4 hod. 11 min.))
- Vydáno:
-
[Opava] :
[Slezská univerzita v Opavě],
[2022]
- Vydání:
- Vydání první
- Témata:
- Fyzický popis:
- 2 DVD-ROM (4 videosoubory (přibližně 4 hod. 11 min.)) zvuk, barevné ; 12 cm
- Obsah:
- Jaro -- Léto -- Podzim -- Zima
Instituce:
Vědecká knihovna v Olomouci
Informace o knihovně
Záznam není součástí řezu, pro plné zobrazení přejděte do hlavního portálu Knihovny.cz.
Podobné
-
Sejdeme se v pět
Vladimíra Černajová, 1970-
-
Ostrava na starých vedutách a vyobrazeních
Irena Korbelářová, 1963-