Krajiny prostřených i prázdných stolů. I., Evropská gastronomie v proměnách staletí
Monografie je věnována evropské gastronomii od středověku do 20. století, geograficky je zaměřena na střední Evropu.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři
- , , ,
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 344 stran ; 21 cm
- Vydáno
-
Pardubice-Polabiny :
Univerzita Pardubice,
2016
- Vydání
- Vydání první
- Témata
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
- ISBN
- 978-80-7560-026-4
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Běžný fond
|
Hlavní sklad
|
1-323.189 | ||||
Prezenčně
|
Načítá se…
|
Běžný fond
|
Hlavní sklad
|
1-323.189 | ||||
Prezenčně
|
Načítá se…
|
Běžný fond
|
Hlavní sklad
|
1-323.189 |