Výroba hovězího a telecího masa

To chci

Autoři shrnuli v knize řadu zkušeností ze zemí s intenzívní živočišnou výrobou, aby umožnili jejich uplatnění v našich poměrech. Kromě ekonomických otázek pojednávají o růstu a tělesném vývinu skotu, významu dědivosti masné užitkovosti a výběru plemen pro zajistění hospodárné produkce masa. Sledují vlivy působící na produkci celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jindřich Kahoun, 1929-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
315, [5] s. : [4] s. barev. obr. příl. ; 8°
Vydáno
Praha : SZN, 1967
Vydání
1. vyd.
Edice
Živočišná výroba
Témata
Popis jednotky
2000 výt.
Jmenný a věcný rejstřík
Vazba: Přemysl Pospíšil a Miroslav Rada
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a rejstřík
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Knihovna Antonína Švehly
Depozitář Kojetice
III.B.P.12.4.3 D54598
Absenčně
Načítá se…
Knihovna Antonína Švehly
Depozitář Kojetice
III.B.P.12.4.3 D54598 b
Absenčně
Načítá se…
Knihovna Antonína Švehly
Depozitář Kojetice
I.C.P.21.1.4 MZD5850