Výroba hovězího a telecího masa
Autoři shrnuli v knize řadu zkušeností ze zemí s intenzívní živočišnou výrobou, aby umožnili jejich uplatnění v našich poměrech. Kromě ekonomických otázek pojednávají o růstu a tělesném vývinu skotu, významu dědivosti masné užitkovosti a výběru plemen pro zajistění hospodárné produkce masa. Sledují vlivy působící na produkci … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 315, [5] s. : [4] s. barev. obr. příl. ; 8°
- Vydáno
-
Praha :
SZN,
1967
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Živočišná výroba
- Témata
- Popis jednotky
- 2000 výt.
Jmenný a věcný rejstřík
Vazba: Přemysl Pospíšil a Miroslav Rada - Bibliografie
- Obsahuje bibliografii a rejstřík
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Knihovna Antonína Švehly
|
Depozitář Kojetice
|
III.B.P.12.4.3 | D54598 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Knihovna Antonína Švehly
|
Depozitář Kojetice
|
III.B.P.12.4.3 | D54598 b | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Knihovna Antonína Švehly
|
Depozitář Kojetice
|
I.C.P.21.1.4 | MZD5850 |