Krajiny prostřených i prázdných stolů. II., Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu

To chci

Druhý díl kolektivní monografie Krajiny prostřených i prázdných stolů se v široké metodologické škále věnuje proměnám evropské gastronomie od středověku po naši současnost.Její první část přiblížila různá pojetí jídla a stravování, vyplývající z dobového kontextu, zeměpisné polohy i vývojového stupně konkrétních sociálních celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Blanka Zubáková, 1987- , Milena Lenderová, 1947- , Miroslav Kouba, 1979- , Ivo Říha, 1975-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
331 stran : ilustrace (některé barevné), faksimile
Vydáno
Pardubice : Univerzita Pardubice, 2017
Vydání
Vydání první
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
ISBN
978-80-7560-087-5

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
ZUK_VS
II.,Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu / 110:030/177-2 (KUP)