Možnosti využití látek regulujících velikost zrna sladovnického ječmene a jeho složení : certifikovaná metodika

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Luděk Hřivna, 1963-
Další autoři
Tomáš Gregor , Viera Šottníková , Roman Maco, Mendelova univerzita. Ústav technologie potravin
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
59 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 21 cm
Vydáno
Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2020
Vydání
Vydání: první
Edice
Certifikovaná metodika
Témata
Popis jednotky
Nad názvem: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta, Ústav technologie potravin
200 výtisků
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
ISBN
978-80-7509-699-9

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Volný výběr
Volný výběr
663/664 391A72954