Tradiční jídla česko-bavorského příhraničí = Traditionelle Gerichte des böhmisch-bayerischen Grenzgebietes
Kniha obsahuje desítky receptů lidové kuchyně z české - chodské a bavorské strany hranice, které jsou rozděleny do jednotlivých kapitol: polévky, hlavní jídla, omáčky, přílohy, sladkosti, pochutiny. V úvodní kapitole jsou obsaženy historické fotografie vztahující se k tématu knihy. Publikace je doplněna množstvím barevných fotografií … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 95 s. : il. (převážně barev.) ; 25 cm
- Vydáno
-
V Domažlicích :
Nakladatelství Českého lesa,
2010
- Vydání
- Vyd. 1.
- Témata
- ISBN
- 978-80-87316-09-2 (váz.)
Instituce:
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
Informace o knihovně
Záznam není součástí řezu, pro plné zobrazení přejděte do hlavního portálu Knihovny.cz.
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Prezenčně
|
Načítá se…
|
Fond
|
Bory 2 / násl. den
|
31B37840 | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Fond
|
Bory 2 / násl. den
|
31B37840a | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Fond
|
Bory 2 / násl. den
|
31B37840b | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Fond
|
Bory 2 / násl. den
|
31B37840c | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Fond
|
Bory 2 / násl. den
|
31B37840d |