Tradiční jídla česko-bavorského příhraničí = Traditionelle Gerichte des böhmisch-bayerischen Grenzgebietes

To chci

Kniha obsahuje desítky receptů lidové kuchyně z české - chodské a bavorské strany hranice, které jsou rozděleny do jednotlivých kapitol: polévky, hlavní jídla, omáčky, přílohy, sladkosti, pochutiny. V úvodní kapitole jsou obsaženy historické fotografie vztahující se k tématu knihy. Publikace je doplněna množstvím barevných fotografií celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Josef Nejdl
Další autoři
Jana Šlechtová, 1955-
Zdeněk Procházka, 1954 červen 7.-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
95 s. : il. (převážně barev.) ; 25 cm
Vydáno
V Domažlicích : Nakladatelství Českého lesa, 2010
Vydání
Vyd. 1.
Témata
ISBN
978-80-87316-09-2 (váz.)

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
Fond
Bory 2 / násl. den
31B37840
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 2 / násl. den
31B37840a
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 2 / násl. den
31B37840b
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 2 / násl. den
31B37840c
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 2 / násl. den
31B37840d