Ovocnictví

To chci

Po objasnění významu ovoce ve výživě a v národním hospodářství věnuje pozornost botanickému rozdělení a morfologickým zvláštnostem ovocných druhů, růstu a vývoji ovocných dřevin, pomologii, rozmnožování, řezu, výživě ahnojeníovocných rostlin, zakládání a závlaze ovocných sadů, obdělávání půdy, sklizni a zásadám skladování celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Karel Červenka
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
368, [8] s. il. ; 8°
Vydáno
Praha : SZN, 1967
Vydání
2. upr. vyd.
Edice
Rostlinná výroba
Témata
Popis jednotky
Obálka a vazba: Ivan Sova
7001-22000 výt
Česko-slov. slovníček
Učebnice pro vys. školy zeměd., fakulty agronomické a provozně ekon.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a rejstřík

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 17 / násl. den
166332
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 17 / násl. den
166332a