Ovocnictví
Po objasnění významu ovoce ve výživě a v národním hospodářství věnuje pozornost botanickému rozdělení a morfologickým zvláštnostem ovocných druhů, růstu a vývoji ovocných dřevin, pomologii, rozmnožování, řezu, výživě ahnojeníovocných rostlin, zakládání a závlaze ovocných sadů, obdělávání půdy, sklizni a zásadám skladování … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 368, [8] s. il. ; 8°
- Vydáno
-
Praha :
SZN,
1967
- Vydání
- 2. upr. vyd.
- Edice
- Rostlinná výroba
- Témata
- Popis jednotky
- Obálka a vazba: Ivan Sova
7001-22000 výt
Česko-slov. slovníček
Učebnice pro vys. školy zeměd., fakulty agronomické a provozně ekon. - Bibliografie
- Obsahuje bibliografii a rejstřík