Senzorická analýza potravin II. : statistické metody

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Oldřich Kříž, 1945-
Další autoři
František Buňka, 1978-
Jan Hrabě, 1943-
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
127 s. ; 30 cm
Vydáno
Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2007
Vydání
Vyd. 1.
Edice
Učební texty vysokých škol
Témata
Popis jednotky
Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Bibliografie na s. 108-109
ISBN
978-80-7318-494-0 (brož.)

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
MSVK
sklad Kunčičky
H 79.133