Technologie přípravy pokrmů pro 1. ročník středních hotelových škol, studijní obor provoz hotelů a společného stravování
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 242 s
- Vydáno
-
Praha :
SPN,
1981
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Učebnice pro střední školy
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | c039423 | ||
003 | CZ-KlSVK | ||
005 | 20110805091237.6 | ||
007 | ta | ||
008 | 970821s1981----xr-a-----||||-0-0-|-cze-- | ||
040 | |a KLG001 |b cze | ||
100 | 1 | |a Holas, Josef |4 aut |7 mzk2009533562 | |
245 | 1 | 0 | |a Technologie přípravy pokrmů pro 1. ročník středních hotelových škol, studijní obor provoz hotelů a společného stravování / |c Josef Holas |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b SPN, |c 1981 | ||
300 | |a 242 s | ||
490 | 0 | |a Učebnice pro střední školy | |
910 | |a KLG001 | ||
996 | |b 3179047198 |c J 29050 |l OSVOKL |s A |a 24 |w c039423_0001 |t KLG001.3179047198 |