Technologie přípravy pokrmů pro 1. ročník středních hotelových škol, studijní obor provoz hotelů a společného stravování

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Josef Holas
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
242 s
Vydáno
Praha : SPN, 1981
Vydání
1. vyd.
Edice
Učebnice pro střední školy
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


MARC

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 c039423
003 CZ-KlSVK
005 20110805091237.6
007 ta
008 970821s1981----xr-a-----||||-0-0-|-cze--
040 |a KLG001  |b cze 
100 1 |a Holas, Josef  |4 aut  |7 mzk2009533562 
245 1 0 |a Technologie přípravy pokrmů pro 1. ročník středních hotelových škol, studijní obor provoz hotelů a společného stravování /  |c Josef Holas 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b SPN,  |c 1981 
300 |a 242 s 
490 0 |a Učebnice pro střední školy 
910 |a KLG001 
996 |b 3179047198  |c J 29050  |l OSVOKL  |s A  |a 24  |w c039423_0001  |t KLG001.3179047198