Bar : mixologie, historie, management

To chci

Soustřeďuje se na přípravu barového pracoviště, organizaci práce, techniku obsluhy, techniku přípravy, podávání i ošetřování nápojů, zásady obsluhy, druhy a receptury nápojů.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Alexander Mikšovic, 1942-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
610 s. : il. (převážně barev.), portréty, faksim. ; 22 cm
Vydáno
[Praha] : Consoff, 2009
Vydání
1. vyd.
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
ISBN
978-80-254-3983-8 (váz.)

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
OSVOKL
J 273105