Paměť chuti : receptáře a kuchařské knihy jako specifické prameny pro poznání kulinární kultury a kulinárního dědictví českých zemí

To chci

Publikace vznikla jako jeden z výstupů aplikovaného a interdisciplinárně komponovaného výzkumu kultury českých zemí s cílem přispět k naplnění hlavního projektového záměru, identifikaci, prezentaci a edukaci kulinárního dědictví na našem území.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Irena Korbelářová, 1963-
Další autoři
Radmila Dluhošová, 1962-
Jitka Sobotková, 1981-
Slezská univerzita. Filozoficko-přírodovědecká fakulta
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
601 stran : ilustrace (převážně barevné), faksimile ; 21 x 22 cm
Vydáno
Opava : Slezská univerzita v Opavě, 2020
Vydání
Vydání první
Témata
Popis jednotky
V tiráži nad názvem: Slezská univerzita, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Bibliografie
Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
ISBN
978-80-7510-439-7

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
3. NP
V641/642 A0-71693