Paměť chuti : receptáře a kuchařské knihy jako specifické prameny pro poznání kulinární kultury a kulinárního dědictví českých zemí
Publikace vznikla jako jeden z výstupů aplikovaného a interdisciplinárně komponovaného výzkumu kultury českých zemí s cílem přispět k naplnění hlavního projektového záměru, identifikaci, prezentaci a edukaci kulinárního dědictví na našem území.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 601 stran : ilustrace (převážně barevné), faksimile ; 21 x 22 cm
- Vydáno
-
Opava :
Slezská univerzita v Opavě,
2020
- Vydání
- Vydání první
- Témata
- Popis jednotky
- V tiráži nad názvem: Slezská univerzita, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
- ISBN
- 978-80-7510-439-7
Instituce:
Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové
Informace o knihovně
Záznam není součástí řezu, pro plné zobrazení přejděte do hlavního portálu Knihovny.cz.