Paměť chuti : receptáře a kuchařské knihy jako specifické prameny pro poznání kulinární kultury a kulinárního dědictví českých zemí
Publikace je výstupem aplikovaného a interdisciplinárně komponovaného výzkumu kulinární kultury českých zemí.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Fyzický popis:
- 601 stran : ilustrace (převážně barevné), faksimile ; 21 x 22 cm
- Vydáno:
-
Opava :
Slezská univerzita v Opavě,
2020
- Vydání:
- Vydání první
- Témata:
- Popis jednotky:
- V tiráži nad názvem: Slezská univerzita, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
- ISBN:
- 978-80-7510-439-7
Instituce:
Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové
Informace o knihovně
Záznam není součástí řezu, pro plné zobrazení přejděte do hlavního portálu Knihovny.cz.