Potravinářské zbožíznalství : technologie potravin

To chci

Výživa a potraviny, zejména jejich kvalita a vliv na zdraví, jsou v současné době předmětem velkého zájmu médií a samozřejmě i veřejnosti. I když stále většina spotřebitelů nakupuje potraviny podle ceny, stoupá počet těch, kteří si vybírají podle surovinového složení, výživové hodnoty a senzorických vlastností. Kniha by měla celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Jana Dostálová, 1943-
Další autoři:
Pavel Kadlec, 1940-
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Typ dokumentu:
Knihy
Fyzický popis:
425 s. : il. ; 24 cm
Vydáno:
Ostrava : Key Publishing, 2014
Vydání:
1. vyd.
Edice:
Monografie (KEY)
Témata:
Popis jednotky:
Na obálce: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii a rejstřík
ISBN:
978-80-7418-208-2

Instituce:

Informace o knihovně

Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Digitální knihovna Autorsky chráněné Digitalizovaný dokument Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius
Digitální knihovna Autorsky chráněné Digitalizovaný dokument Národní knihovna ČR - Kramerius