Potravinářské zbožíznalství : technologie potravin

Get it

Výživa a potraviny, zejména jejich kvalita a vliv na zdraví, jsou v současné době předmětem velkého zájmu médií a samozřejmě i veřejnosti. I když stále většina spotřebitelů nakupuje potraviny podle ceny, stoupá počet těch, kteří si vybírají podle surovinového složení, výživové hodnoty a senzorických vlastností. Kniha by měla full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author:
Jana Dostálová, 1943-
Other Authors:
Pavel Kadlec, 1940-
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Document Type:
Books
Physical Description:
425 s. : il. ; 24 cm
Published:
Ostrava : Key Publishing, 2014
Edition:
1. vyd.
Series:
Monografie (KEY)
Subjects:
Item Description:
Na obálce: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Bibliography:
Obsahuje bibliografii a rejstřík
ISBN:
978-80-7418-208-2

Institution:

Information about library

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Call #
In-house only
Loading…
SVKHK
Studovna - 5. NP
S64 A0-33008
Outside loan
Loading…
SVKHK
3. NP
V620.2 A0-33008a