Potravinářské zbožíznalství : technologie potravin
Výživa a potraviny, zejména jejich kvalita a vliv na zdraví, jsou v současné době předmětem velkého zájmu médií a samozřejmě i veřejnosti. I když stále většina spotřebitelů nakupuje potraviny podle ceny, stoupá počet těch, kteří si vybírají podle surovinového složení, výživové hodnoty a senzorických vlastností. Kniha by měla … full description
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author:
- Other Authors:
- Document Type:
- Books
- Physical Description:
- 425 s. : il. ; 24 cm
- Published:
-
Ostrava :
Key Publishing,
2014
- Edition:
- 1. vyd.
- Series:
- Monografie (KEY)
- Subjects:
- Item Description:
- Na obálce: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
- Bibliography:
- Obsahuje bibliografii a rejstřík
- ISBN:
- 978-80-7418-208-2