Potravinářské zbožíznalství : technologie potravin
Výživa a potraviny, zejména jejich kvalita a vliv na zdraví, jsou v současné době předmětem velkého zájmu médií a samozřejmě i veřejnosti. I když stále většina spotřebitelů nakupuje potraviny podle ceny, stoupá počet těch, kteří si vybírají podle surovinového složení, výživové hodnoty a senzorických vlastností. Kniha by měla … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Fyzický popis:
- 425 s. : il. ; 24 cm
- Vydáno:
-
Ostrava :
Key Publishing,
2014
- Vydání:
- 1. vyd.
- Edice:
- Monografie (KEY)
- Témata:
- Popis jednotky:
- Na obálce: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii a rejstřík
- ISBN:
- 978-80-7418-208-2
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000821851 | ||
003 | CZ HkSVK | ||
005 | 20151125140205.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 140519s2014 xr a e 001 0 cze d | ||
015 | |a cnb002589818 | ||
020 | |a 978-80-7418-208-2 |q (brož.) | ||
040 | |a HKA001 |b cze | ||
072 | 7 | |a 620.1/.2 |x Nauka o materiálu |2 Konspekt |9 19 | |
072 | 7 | |a 37.016 |x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |2 Konspekt |9 22 | |
080 | |a 613.26/.29 |2 MRF | ||
080 | |a 620.2 |2 MRF | ||
080 | |a 663/664 |2 MRF | ||
080 | |a (035) |2 MRF | ||
080 | |a (075.3) |2 MRF | ||
080 | |a (075.8) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Dostálová, Jana, |d 1943- |7 uzp2006321079 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Potravinářské zbožíznalství : |b technologie potravin / |c Jana Dostálová, Pavel Kadlec a kolektiv |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Ostrava : |b Key Publishing, |c 2014 | ||
300 | |a 425 s. : |b il. ; |c 24 cm | ||
490 | 1 | |a Monografie | |
500 | |a Na obálce: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie | ||
504 | |a Obsahuje bibliografii a rejstřík | ||
650 | 0 | 7 | |a potraviny |7 ph115833 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a zbožíznalství |7 ph127557 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a potravinářská technologie |7 ph115836 |2 czenas |
655 | 7 | |a příručky |7 fd133209 |2 czenas | |
655 | 7 | |a učebnice středních škol |7 fd133771 |2 czenas | |
655 | 7 | |a učebnice vysokých škol |7 fd133772 |2 czenas | |
700 | 1 | |a Kadlec, Pavel, |d 1940- |7 xx0007347 |4 aut | |
710 | 2 | |a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. |b Fakulta potravinářské a biochemické technologie |7 ko20010091853 | |
830 | 0 | |a Monografie (KEY) | |
990 | |a BK | ||
996 | 1 | # | |b 231040794776 |c A0-33008 |l SVKHK |r Studovna - 5. NP |n 000 |p PPV |h S64 |w 000821851 |u 000010 |e HKA001 |j HKA50 |s P |a 0 |a 24 |t HKA001.HKA01000821851.HKA50000821851000010 |
996 | # | # | |b 231040832168 |c A0-33008a |l SVKHK |r 3. NP |n 019 |p N |h V620.2 |w 000821851 |u 000020 |e HKA001 |j HKA50 |s A |a 0 |a 24 |t HKA001.HKA01000821851.HKA50000821851000020 |
910 | |a HKA001 |b A0-33008 |