Chemické kontrolní metody II : pro studijní obor SPŠ konzervárenství

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
František Daněček, 1923-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
274 s.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1990
Vydání
1. vyd.
Témata
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Instituce:

Informace o knihovně

MARC

LEADER 00000nam a22000001a 4500
001 000098256
003 CZ HkSVK
005 20130626124941.0
008 970721s1990 xr e 0 cze
040 |a HKA001  |b cze 
072 7 |a 663  |x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin  |2 Konspekt  |9 19 
072 7 |a 37.016  |x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice  |2 Konspekt  |9 22 
100 1 |a Daněček, František,  |d 1923-  |7 jk01021999  |4 aut 
245 1 0 |a Chemické kontrolní metody II :  |b pro studijní obor SPŠ konzervárenství /  |c František Daněček 
246 3 3 |a Chemické kontrolní metody II pro studijní obor SPŠ konzervárenství 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Státní nakladatelství technické literatury,  |c 1990 
300 |a 274 s. 
650 0 7 |a potravinářská chemie  |7 ph115834  |2 czenas 
650 0 7 |a konzervárenský průmysl  |7 ph121834  |2 czenas 
655 7 |a učebnice středních škol  |7 fd133771  |2 czenas 
990 |a BK 
996 # # |b 231040142476  |c 723 758  |l SVKHK  |r Sklad - do 45 min.  |n 000  |w 000098256  |z SU  |u 000010  |e HKA001  |j HKA50  |s A  |a 0  |a 24  |t HKA001.HKA01000098256.HKA50000098256000010 
910 |a HKA001  |b 723 758