Ovocnictví : učebnice pro vys. školy zeměd., fakulty agronomické a provozně ekon.

To chci

Po objasnění významu ovoce ve výživě a v národním hospodářství věnuje pozornost botanickému rozdělení a morfologickým zvláštnostem ovocných druhů, růstu a vývoji ovocných dřevin, pomologii, rozmnožování, řezu, výživě ahnojeníovocných rostlin, zakládání a závlaze ovocných sadů, obdělávání půdy, sklizni a zásadám skladování celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Karel Červenka
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
368, [8] s. ; 8°
Vydáno
Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1967
Vydání
2., upr. vyd.
Edice
Rostlinná výroba
Popis jednotky
Obálka a vazba: Ivan Sova
7001-22000 výt.
Přehl. doporučené lit.
Věcný rejstřík
Česko-slov. slovníček
S obr., fot., tb. a grafy v textu

:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
STUDOVNA - pouze prezenčně
Učebnice Depozitář
II 59284V1