Pardubické restaurace a hotely : historie a současnost

To chci

Známý pardubický historik a další autoři v této knize podrobně zmapovali historii pardubických hostinců, restaurací a hotelů od samého založení Pardubic až po dnešek.Kniha má bohatý obrazový doprovod s řadou historických pohledů a fotografií. Kniha popisuje také historii pivovarnictví a pivovarů na Pardubicku. Jedna kapitola je věnována celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jiří Kotyk, 1946-
Další autoři
Jiří Razskazov, 1957-
Martina Halířová, 1979-
Jan Řeháček, 1971-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
245 stran : ilustrace (některé barevné), portréty, plány, faksimile ; 23 x 25 cm
Vydáno
[Pardubice] : Helios - Jiří Razskazov, [2018]
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografické odkazy
ISBN
978-80-85211-46-7

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM 3
sklad
54 F 146897
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
II 210914