Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích
Barevná publikace Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních informací pro odbornou … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 496 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
- Vydáno
-
Ostrava :
Key Publishing,
2013
- Vydání
- Vyd. 1.
- Edice
- Monografie (Key Publishing)
- Témata
- Popis jednotky
- Na obálce pod názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Na obálce nad názvem: Technologie potravin - Bibliografie
- Obsahuje bibliografie a rejstřík
- ISBN
- 978-80-7418-163-4
Instituce:
Národní knihovna ČR
Informace o knihovně
Záznam není součástí řezu, pro plné zobrazení přejděte do hlavního portálu Knihovny.cz.
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | nkc20132464227 | ||
003 | CZ PrNK | ||
005 | 20131211083216.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 130517s2013 xr a f 001 0 cze | ||
015 | |a cnb002464227 | ||
020 | |a 978-80-7418-163-4 |q (brož.) | ||
035 | |a (OCoLC)852383424 | ||
040 | |a OLA001 |b cze |d ABA001 | ||
041 | 0 | |a cze |b eng | |
072 | 7 | |a 664 |x Potravinářský průmysl |2 Konspekt |9 19 | |
080 | |a 663/664 |2 MRF | ||
080 | |a 602 |2 MRF | ||
080 | |a (048.8:082) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Kadlec, Pavel, |d 1940- |7 xx0007347 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích / |c Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv |
250 | |a Vyd. 1. | ||
260 | |a Ostrava : |b Key Publishing, |c 2013 | ||
300 | |a 496 s. : |b il. (převážně barev.) ; |c 24 cm | ||
490 | 1 | |a Monografie | |
500 | |a Na obálce pod názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie | ||
500 | |a Na obálce nad názvem: Technologie potravin | ||
504 | |a Obsahuje bibliografie a rejstřík | ||
546 | |a Anglické resumé | ||
650 | 0 | 7 | |a potravinářství |7 ph124430 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a výroba potravin |7 ph301374 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a potravinářská technologie |7 ph115836 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a biotechnologické procesy |7 ph262238 |2 czenas |
650 | 0 | 9 | |a food industry and trade |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a food production |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a food technology |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a biotechnological process |2 eczenas |
655 | 7 | |a kolektivní monografie |7 fd501537 |2 czenas | |
655 | 9 | |a collective monographs |2 eczenas | |
700 | 1 | |a Melzoch, Karel, |d 1958- |7 xx0062263 |4 aut | |
700 | 1 | |a Voldřich, Michal, |d 1962-2013 |7 jn20001005441 |4 aut | |
710 | 2 | |a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. |b Fakulta potravinářské a biochemické technologie |7 ko20010091853 | |
830 | 0 | |a Monografie (Key Publishing) | |
856 | 4 | 1 | |u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:cdff8770-3b8b-11ea-85b5-005056827e52 |y Digitalizovaný dokument |
910 | |a ABA001 | ||
990 | |a BK | ||
996 | |a 2 |b 1002734006 |c 54 F 117422 |l SKLAD KLEMENTINUM 3 |r sklad |s P |n 6 |w 002467297 |u 000020 |j NKC50 |t ABA001.NKC01002464227.NKC50002467297000020 | ||
996 | |a 24 |b 1002796129 |c II 178540 |l NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND |r sklad |s O |n 5 |w 002467297 |u 000010 |j NKC50 |t ABA001.NKC01002464227.NKC50002467297000010 | ||
998 | |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=002464227&local_base=NKC |