Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích

To chci

Barevná publikace Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních informací pro odbornou celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Pavel Kadlec, 1940-
Další autoři
Karel Melzoch, 1958-
Michal Voldřich, 1962-2013
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
496 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
Vydáno
Ostrava : Key Publishing, 2013
Vydání
Vyd. 1.
Edice
Monografie (Key Publishing)
Témata
Popis jednotky
Na obálce pod názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Na obálce nad názvem: Technologie potravin
Bibliografie
Obsahuje bibliografie a rejstřík
ISBN
978-80-7418-163-4

Instituce:

Informace o knihovně

MARC

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 nkc20132464227
003 CZ PrNK
005 20131211083216.0
007 ta
008 130517s2013 xr a f 001 0 cze
015 |a cnb002464227 
020 |a 978-80-7418-163-4  |q (brož.) 
035 |a (OCoLC)852383424 
040 |a OLA001  |b cze  |d ABA001 
041 0 |a cze  |b eng 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a 602  |2 MRF 
080 |a (048.8:082)  |2 MRF 
100 1 |a Kadlec, Pavel,  |d 1940-  |7 xx0007347  |4 aut 
245 1 0 |a Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích /  |c Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Ostrava :  |b Key Publishing,  |c 2013 
300 |a 496 s. :  |b il. (převážně barev.) ;  |c 24 cm 
490 1 |a Monografie 
500 |a Na obálce pod názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie 
500 |a Na obálce nad názvem: Technologie potravin 
504 |a Obsahuje bibliografie a rejstřík 
546 |a Anglické resumé 
650 0 7 |a potravinářství  |7 ph124430  |2 czenas 
650 0 7 |a výroba potravin  |7 ph301374  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářská technologie  |7 ph115836  |2 czenas 
650 0 7 |a biotechnologické procesy  |7 ph262238  |2 czenas 
650 0 9 |a food industry and trade  |2 eczenas 
650 0 9 |a food production  |2 eczenas 
650 0 9 |a food technology  |2 eczenas 
650 0 9 |a biotechnological process  |2 eczenas 
655 7 |a kolektivní monografie  |7 fd501537  |2 czenas 
655 9 |a collective monographs  |2 eczenas 
700 1 |a Melzoch, Karel,  |d 1958-  |7 xx0062263  |4 aut 
700 1 |a Voldřich, Michal,  |d 1962-2013  |7 jn20001005441  |4 aut 
710 2 |a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze.  |b Fakulta potravinářské a biochemické technologie  |7 ko20010091853 
830 0 |a Monografie (Key Publishing) 
856 4 1 |u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:cdff8770-3b8b-11ea-85b5-005056827e52  |y Digitalizovaný dokument 
910 |a ABA001 
990 |a BK 
996 |a 2  |b 1002734006  |c 54 F 117422  |l SKLAD KLEMENTINUM 3  |r sklad  |s P  |n 6  |w 002467297  |u 000020  |j NKC50  |t ABA001.NKC01002464227.NKC50002467297000020 
996 |a 24  |b 1002796129  |c II 178540  |l NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND  |r sklad  |s O  |n 5  |w 002467297  |u 000010  |j NKC50  |t ABA001.NKC01002464227.NKC50002467297000010 
998 |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=002464227&local_base=NKC