Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích

To chci

Barevná publikace Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních informací pro odbornou celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Pavel Kadlec, 1940-
Další autoři
Karel Melzoch, 1958-
Michal Voldřich, 1962-2013
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
496 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
Vydáno
Ostrava : Key Publishing, 2013
Vydání
Vyd. 1.
Edice
Monografie (Key Publishing)
Témata
Popis jednotky
Na obálce pod názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Na obálce nad názvem: Technologie potravin
Bibliografie
Obsahuje bibliografie a rejstřík
ISBN
978-80-7418-163-4

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM 3
sklad
54 F 117422
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
II 178540