Ekonomika výroby a zpracování zemědělských produktů
Ekonomika výroby a zpracování zemědělských produktů.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 251 s. ; 29 cm
- Vydáno
-
V Praze :
Česká zemědělská univerzita, Provozně ekonomická fakulta,
2010
- Vydání
- Vyd. 4.
- Témata
- Popis jednotky
- Pod názvem: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta, katedra ekonomiky
400 výt. ; 1. dotisk v r. 2013, 100 výtisků - Uživatelské určení
- Určeno pro posluchače oboru PaE, PaA, Info, SI, EAD
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- ISBN
- 978-80-213-2053-6
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Omezená dostupnost
|
Načítá se…
|
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
|
sklad
|
III 196286 | ||||
Prezenčně
|
Načítá se…
|
SKLAD KLEMENTINUM
|
sklad
|
54 D 163131 | ||||
Omezená dostupnost
|
Načítá se…
|
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
|
sklad
|
dotisk 2013 | III 210101 | |||
Prezenčně
|
Načítá se…
|
SKLAD KLEMENTINUM
|
sklad
|
dotisk 2013 | 54 D 177528 |