Ekonomika výroby a zpracování zemědělských produktů

To chci

Ekonomika výroby a zpracování zemědělských produktů.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jarmila Peterová
Další autoři
Česká zemědělská univerzita v Praze. Katedra ekonomiky
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
251 s. ; 29 cm
Vydáno
V Praze : Česká zemědělská univerzita, Provozně ekonomická fakulta, 2010
Vydání
Vyd. 4.
Témata
Popis jednotky
Pod názvem: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta, katedra ekonomiky
400 výt. ; 1. dotisk v r. 2013, 100 výtisků
Uživatelské určení
Určeno pro posluchače oboru PaE, PaA, Info, SI, EAD
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
978-80-213-2053-6

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
III 196286
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 D 163131
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
dotisk 2013 III 210101
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
dotisk 2013 54 D 177528