Porážka a zpracování masa a masných výrobků v ekologickém zemědělství : návody a doporučení pro porážku a zpracování na ekologické farmě

To chci

Tato příručka poskytuje návody a doporučení, jak jednoduše zorganizovat porážku, vybudovat a uvést do provozu zpracovnu masa i masných výrobků přímo na úrovni zemědělského podniku. Je určena stávajícím i budoucím zpracovatelům, provozujícím porážku a zpracování masa na farmě. Příručka obsahuje přehled potřebných zákonů, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Pavel Smetana, 1963-
Další autoři
Petr Trávníček, 1967-
Tomáš Vrubl, 1970-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
51 s. : barev. il. ; 30 cm
Vydáno
Olomouc : Bioinstitut, 2008
Edice
Metodika pro praxi (Bioinstitut)
Témata
Popis jednotky
Pub. byla vydána v rámci projektu Ekologické zemědělství a zpracování biopotravin
Název z obálky
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
978-80-904174-4-1

:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Omezená dostupnost
Dostupnost nelze načíst
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
III 193079
Prezenčně
Dostupnost nelze načíst
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 D 159467