Porážka a zpracování masa a masných výrobků v ekologickém zemědělství : návody a doporučení pro porážku a zpracování na ekologické farmě
Tato příručka poskytuje návody a doporučení, jak jednoduše zorganizovat porážku, vybudovat a uvést do provozu zpracovnu masa i masných výrobků přímo na úrovni zemědělského podniku. Je určena stávajícím i budoucím zpracovatelům, provozujícím porážku a zpracování masa na farmě. Příručka obsahuje přehled potřebných zákonů, … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 51 s. : barev. il. ; 30 cm
- Vydáno
-
Olomouc :
Bioinstitut,
2008
- Edice
- Metodika pro praxi (Bioinstitut)
- Témata
- Popis jednotky
- Pub. byla vydána v rámci projektu Ekologické zemědělství a zpracování biopotravin
Název z obálky - Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- ISBN
- 978-80-904174-4-1