Teoretické principy konzervace potravin I. Hlavní konzervárenské suroviny

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Otakar Rop, 1972-2013
Další autoři
Pavel Valášek, 1958-
Ignác Hoza, 1941-
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
130 s. ; 30 cm
Vydáno
Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2005
Vydání
Vyd. 1.
Edice
Učební texty vysokých škol
Témata
Popis jednotky
Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
100 výt.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
80-7318-339-0

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
III 172359
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 D 137759