Houby v přírodě a na talíři : určování a recepty

To chci

Krémová polévka z hřibů, ryzcový salát, plněné žampiony, řízky z bedly či houbový dort - to je pozvání na pravou hostinu! Nejdříve však musíme vědět, jak jedlé houby bezpečně poznat. Určování: Přesný popis 100 nejvýznamnějších jedlých hub a jejich více či méně nebezpečných dvojníků. Jednotlivé charakteristiky doplňuje celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Renate Volk
Další autoři
Fridhelm Volk, 1942-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
191 s. : barev. il. ; 20 cm
Vydáno
Praha : Knižní klub, 2004
Vydání
Vyd. 1.
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a rejstřík
ISBN
80-242-1136-X

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
I 428511
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 H 238934