Sommelierství : umění podávat víno : hledání pravdy o víně

To chci

Knížka vysvětluje historii a význam slova sommelier, zabývá se etiketami, výběrem a nákupem vína, jeho skladováním, popisuje vhodné kombinace vín a pokrmů atd. Je vhodná pro všechny, kteří se zajímají o umění, jak podávat víno, nebo pro ty, kteří se chtějí věnovat tomuto zajímavému povolání. Součástí textu je i výčet a charakteristika celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Libor Ševčík, 1946-2016
Další autoři
Ivo Dvořák, 1971-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
137 s., [4] s. barev. obr. příl. : il. (některé barev.) ; 20 cm
Vydáno
Praha : Grada, 2002
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
Terminologický slovník
Dotisk 2003
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
80-247-0188-X
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM 3
sklad
54 H 221431
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
I 410859