Zpracování mouky : technologie pro 4. roč. stř. prům. školy potrav. technologie : učeb. text

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jan Skoupil
Další autoři
Josef Štrobach
Monika Müllerová, 1931-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
212 s., 4 s. obr. příl. : il., tb. ; 8°
Vydáno
Praha : SNTL, 1979
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Témata
Popis jednotky
Obálka Metoděj Sychra
900 výt.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
I 243858
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 H 092287