Mikrobiologie vajec a vaječných výrobků : určeno mistrům a technikům drůbežářských závodů, pracovníkům v mikrobiologických laboratořích a jako učební pomůcka studentům na drůbežářských školách

To chci

Mikrobiologie skořápkových vajec, vaječného obsahu a sušeného vaječného obsahu. Autor seznamuje s činiteli, vyvolávajícími mikrobiální zkázu vajec a s podmínkami, ovlivňujícími jejich výskyt a průběh. Rozvádí zejména mechanisaci pracovních úkonů a opatření hygienicko-sanitační.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
František Musil
Další autoři
Vítězslav Orel, 1926-2015
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
67 s. : il. ; 8°
Vydáno
Praha : SNTL, 1956
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Témata
Popis jednotky
1300 výt., dotisk 849 výt. v r. 1957 (1301-2150 výt.)
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


MARC

LEADER 00000nam a22000001 4500
001 bk195604311
003 CZ PrNK
005 20201018170641.0
008 981105s1956 xr e f ||| 0 cze
015 |a cnb000724534  |z cnb000681649 
035 |a (OCoLC)85455519 
035 |a (OCoLC)85457350 
040 |a ABA001  |b cze  |c KLG001  |d ABA001 
072 7 |a 579  |x Mikrobiologie  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 579.67  |2 MRF 
080 |a 637.4  |2 MRF 
080 |a 614.31  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
100 1 |a Musil, František  |7 xx0030989  |4 aut 
245 1 0 |a Mikrobiologie vajec a vaječných výrobků :  |b určeno mistrům a technikům drůbežářských závodů, pracovníkům v mikrobiologických laboratořích a jako učební pomůcka studentům na drůbežářských školách /  |c František Musil ; předmluva Vítězslav Orel 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b SNTL,  |c 1956  |f (Práce) 
300 |a 67 s. :  |b il. ;  |c 8° 
490 1 |a Řada potravinářské literatury 
500 |a 1300 výt., dotisk 849 výt. v r. 1957 (1301-2150 výt.) 
504 |a Obsahuje bibliografii 
520 |a Mikrobiologie skořápkových vajec, vaječného obsahu a sušeného vaječného obsahu. Autor seznamuje s činiteli, vyvolávajícími mikrobiální zkázu vajec a s podmínkami, ovlivňujícími jejich výskyt a průběh. Rozvádí zejména mechanisaci pracovních úkonů a opatření hygienicko-sanitační. 
650 0 7 |a potravinářská mikrobiologie  |7 ph115835  |2 czenas 
650 0 7 |a vejce  |7 ph127007  |2 czenas 
650 0 7 |a hygiena potravin  |7 ph120984  |2 czenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
700 1 |a Orel, Vítězslav,  |d 1926-2015  |7 jk01091241  |4 aui 
830 0 |a Řada potravinářské literatury 
910 |a ABA001 
990 |a BK 
996 |a 2  |b 1004007836  |c 54 G 062881  |l SKLAD KLEMENTINUM  |r sklad  |s P  |w 000724534  |u 000030  |j NKC50  |t ABA001.NKC01000724534.NKC50000724534000030 
996 |a 2  |b 1004007863  |c 54 G 064333  |d dotisk  |l SKLAD KLEMENTINUM  |r sklad  |s P  |w 000724534  |u 000040  |j NKC50  |t ABA001.NKC01000724534.NKC50000724534000040 
996 |a 24  |b 681649-10  |c I 111134  |d dotisk  |l NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND  |r sklad (retro)  |s O  |w 000724534  |u 000050  |j NKC50  |t ABA001.NKC01000724534.NKC50000724534000050 
996 |a 24  |b 724534-10  |c I 108815  |l NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND  |r sklad (retro)  |s O  |w 000724534  |u 000010  |j NKC50  |t ABA001.NKC01000724534.NKC50000724534000010 
998 |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000724534&local_base=NKC