Mikrobiologie vajec a vaječných výrobků : určeno mistrům a technikům drůbežářských závodů, pracovníkům v mikrobiologických laboratořích a jako učební pomůcka studentům na drůbežářských školách
Mikrobiologie skořápkových vajec, vaječného obsahu a sušeného vaječného obsahu. Autor seznamuje s činiteli, vyvolávajícími mikrobiální zkázu vajec a s podmínkami, ovlivňujícími jejich výskyt a průběh. Rozvádí zejména mechanisaci pracovních úkonů a opatření hygienicko-sanitační.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 67 s. : il. ; 8°
- Vydáno
-
Praha :
SNTL,
1956
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Řada potravinářské literatury
- Témata
- Popis jednotky
- 1300 výt., dotisk 849 výt. v r. 1957 (1301-2150 výt.)
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
MARC
LEADER | 00000nam a22000001 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | bk195604311 | ||
003 | CZ PrNK | ||
005 | 20201018170641.0 | ||
008 | 981105s1956 xr e f ||| 0 cze | ||
015 | |a cnb000724534 |z cnb000681649 | ||
035 | |a (OCoLC)85455519 | ||
035 | |a (OCoLC)85457350 | ||
040 | |a ABA001 |b cze |c KLG001 |d ABA001 | ||
072 | 7 | |a 579 |x Mikrobiologie |2 Konspekt |9 2 | |
080 | |a 579.67 |2 MRF | ||
080 | |a 637.4 |2 MRF | ||
080 | |a 614.31 |2 MRF | ||
080 | |a (035) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Musil, František |7 xx0030989 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Mikrobiologie vajec a vaječných výrobků : |b určeno mistrům a technikům drůbežářských závodů, pracovníkům v mikrobiologických laboratořích a jako učební pomůcka studentům na drůbežářských školách / |c František Musil ; předmluva Vítězslav Orel |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b SNTL, |c 1956 |f (Práce) | ||
300 | |a 67 s. : |b il. ; |c 8° | ||
490 | 1 | |a Řada potravinářské literatury | |
500 | |a 1300 výt., dotisk 849 výt. v r. 1957 (1301-2150 výt.) | ||
504 | |a Obsahuje bibliografii | ||
520 | |a Mikrobiologie skořápkových vajec, vaječného obsahu a sušeného vaječného obsahu. Autor seznamuje s činiteli, vyvolávajícími mikrobiální zkázu vajec a s podmínkami, ovlivňujícími jejich výskyt a průběh. Rozvádí zejména mechanisaci pracovních úkonů a opatření hygienicko-sanitační. | ||
650 | 0 | 7 | |a potravinářská mikrobiologie |7 ph115835 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a vejce |7 ph127007 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a hygiena potravin |7 ph120984 |2 czenas |
655 | 7 | |a příručky |7 fd133209 |2 czenas | |
700 | 1 | |a Orel, Vítězslav, |d 1926-2015 |7 jk01091241 |4 aui | |
830 | 0 | |a Řada potravinářské literatury | |
910 | |a ABA001 | ||
990 | |a BK | ||
996 | |a 2 |b 1004007836 |c 54 G 062881 |l SKLAD KLEMENTINUM |r sklad |s P |w 000724534 |u 000030 |j NKC50 |t ABA001.NKC01000724534.NKC50000724534000030 | ||
996 | |a 2 |b 1004007863 |c 54 G 064333 |d dotisk |l SKLAD KLEMENTINUM |r sklad |s P |w 000724534 |u 000040 |j NKC50 |t ABA001.NKC01000724534.NKC50000724534000040 | ||
996 | |a 24 |b 681649-10 |c I 111134 |d dotisk |l NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND |r sklad (retro) |s O |w 000724534 |u 000050 |j NKC50 |t ABA001.NKC01000724534.NKC50000724534000050 | ||
996 | |a 24 |b 724534-10 |c I 108815 |l NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND |r sklad (retro) |s O |w 000724534 |u 000010 |j NKC50 |t ABA001.NKC01000724534.NKC50000724534000010 | ||
998 | |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000724534&local_base=NKC |