Mikrobiologie vajec a vaječných výrobků : určeno mistrům a technikům drůbežářských závodů, pracovníkům v mikrobiologických laboratořích a jako učební pomůcka studentům na drůbežářských školách

To chci

Mikrobiologie skořápkových vajec, vaječného obsahu a sušeného vaječného obsahu. Autor seznamuje s činiteli, vyvolávajícími mikrobiální zkázu vajec a s podmínkami, ovlivňujícími jejich výskyt a průběh. Rozvádí zejména mechanisaci pracovních úkonů a opatření hygienicko-sanitační.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
František Musil
Další autoři
Vítězslav Orel, 1926-2015
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
67 s. : il. ; 8°
Vydáno
Praha : SNTL, 1956
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Témata
Popis jednotky
1300 výt., dotisk 849 výt. v r. 1957 (1301-2150 výt.)
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 G 062881
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
dotisk 54 G 064333
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad (retro)
dotisk I 111134
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad (retro)
I 108815