Mikrobiologie pro 3. ročník středních průmyslových škol potravinářské technologie, oboru zpracování mouky

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Karel Müller, 1931-
Další autoři
Monika Müllerová, 1931-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
278 s. : il., tb. ; 8°
Vydáno
Praha : SNTL, 1978
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Popis jednotky
Obálka Metoděj Sychra
700 výt.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
I 238311
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 H 084895