Zpracování mouky : technologie pro 3. roč. stř. prům. školy potravinářské technologie

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jan Skoupil
Další autoři
Monika Müllerová, 1931-
Josef Štrobach
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
286 s. : il., tb. ; 8° + vol. příl.
Vydáno
Praha : SNTL, 1981
Vydání
2., nezměn. vyd.
Témata
Popis jednotky
Obálka Metoděj Sychra
1700 výt.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
SF III 008281
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
I 258022
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 H 101162