Paměť chuti : receptáře a kuchařské knihy jako specifické prameny pro poznání kulinární kultury a kulinárního dědictví českých zemí

Get it

Publikace je výstupem aplikovaného a interdisciplinárně komponovaného výzkumu kulinární kultury českých zemí.

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author:
Irena Korbelářová, 1963-
Other Authors:
Radmila Dluhošová, 1962-
Jitka Sobotková, 1981-
Slezská univerzita. Filozoficko-přírodovědecká fakulta
Document Type:
Books
Physical Description:
601 stran : ilustrace (převážně barevné), faksimile ; 21 x 22 cm
Published:
Opava : Slezská univerzita v Opavě, 2020
Edition:
Vydání první
Subjects:
Item Description:
V tiráži nad názvem: Slezská univerzita, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Bibliography:
Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
ISBN:
978-80-7510-439-7

Institution:

Information about library

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Call #
In-house only
Loading…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1460.890