Pražská kuchyně : běžná i sváteční

To chci

Shrnutí pražské kuchyně od 18. století po současnost. Polovinu knihy tvoří staropražské recepty.Pokus najít odpověď na to, zda pražská kuchyně měla svůj vyhraněný ráz, není zcela jednoduchý. Praha nikdy nebyla malou kulturně uzavřenou enklávou, naopak vždy se jednalo o otevřené město přijímající stále nové vlivy. V knize Pražská celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Pavel Růt, 1967-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
542 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
Vydáno
Praha : Argo, 2017
Vydání
Vydání první
Témata
ISBN
978-80-257-2381-4

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1406.490