Kujná litina

To chci

Po historickém úvodu a objasnění pojmu litiny perlitické a ferritické probírá autor v druhé až sedmé kapitole vlastnosti kujné litiny, naše i cizí normy, tavení, formování, žíhání a urychlené žíhání. Zbývající kapitoly jsou věnovány tepelnému zušlechtění, vytloukání, čistění a povrchové úpravě odlitků, jejich vadám, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Zdeněk Hostinský, 1914-1986
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
156 s.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1955
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius
Bibliografie
Obsahuje bibliografii

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0349.182
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0349.182