Dietologie pro lékaře, farmaceuty, zdravotní sestry a nutriční terapeuty

To chci

Předkládaná publikace je určena lékařům, farmaceutům, zdravotním sestrám a především nutričním terapeutům, kterým by měla zprostředkovat základní orientaci v léčbě dietou a poskytnout informace o významu potravin v prevenci a léčbě chorob. Potraviny a způsob výživy se podílejí na vzniku až 75 % veškerých onemocnění, přičemž celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Štěpán Svačina, 1952-
Další autoři
Dana Müllerová, 1962-
Alena Bretšnajdrová, 1957-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
331 s. : il. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Triton, 2012
Vydání
Vyd. 1.
Edice
Lékařské repetitorium
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a rejstřík
ISBN
978-80-7387-347-9

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1294.208
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1294.208
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1294.208