Proč je šlehačka tuhá : jednoduchá vysvětlení přírodních jevů

To chci

Některé všední věci nám někdy připadají nevysvětlitelné. Jedná se o jevy, které všichni známe a už jsme je někdy viděli, a některé nám dokonce vadí, například škraloup na mléce. Pokud mléko nepijete a kávu máte raději černou, tak jste se už možná ptali u sklenky sektu, co to tu vlastně bublá? Mnohé pivaře pak jistě napadla celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Bruno P. Kremer, 1946-
Další autoři:
Bärbel Oftring, 1962-
Typ dokumentu:
Knihy
Fyzický popis:
144 s. ; 21 cm
Vydáno:
Praha : Knižní klub, 2011
Vydání:
Vyd. 1.
Edice:
Universum (Knižní klub)
Témata:
ISBN:
978-80-242-2973-7

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1267.872