Receptury pro cukrářskou výrobu. Výrobky z pevných těst

To chci

Publikace: Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst - J. StejskalováF. Kadlec;I. Nováková. Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaroslava Stejskalová
Další autoři
František Kadlec
Ivana Nováková
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
90 s., [4] s. příl. : barev. il. ; 30 cm
Vydáno
Praha : Idea servis, 2007
Vydání
2., upr. vyd.
Témata
Popis jednotky
Zpracováno ve spolupráci s Asociací kuchařů a cukrářů (ASC)
ISBN
978-80-85970-58-6

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-1197.541