Nauka o surovinách pro 1. ročník střední školy společného stravování obor 125-01/2

To chci

Pojednává o složení, rozdělení, uchování a skladování potravin. Přehled všech různých druhů potravin a jejich vlastnostní.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jan Koníček
Další autoři
Josef Maruška, 1897-1966
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
169 s.
Vydáno
Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1964
Vydání
1. vyd.
Edice
Učebnice odborných a středních odborných škol
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

:


MARC

LEADER 00000nam a22000002a 4500
001 000729369
003 CZ BrMZK
005 20040818115811.0
007 ta
008 040818s1964 xr er|||||||||||cze d
015 |a cnb000478332 
040 |a BOA001  |b cze 
100 1 |a Koníček, Jan  |7 jx20031124112  |4 aut 
245 1 0 |a Nauka o surovinách pro 1. ročník střední školy společného stravování obor 125-01/2 /  |c Jan Koníček - Josef Maruška 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Státní pedagogické nakladatelství,  |c 1964 
300 |a 169 s. 
490 1 |a Učebnice odborných a středních odborných škol 
700 1 |a Maruška, Josef,  |d 1897-1966  |7 jk01080396  |4 aut 
830 0 |a Učebnice odborných a středních odborných škol  |0 s 
910 |a BOA001  |b PK-N-0007.457 
964 |a Potraviny - suroviny - učebnice - školy střední společného stravování 
990 |a BK 
996 6 |b BC-158044  |c PK-N-0007.457  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 0  |w 000729369  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01000729369.MZK50000729369000010