Nauka o surovinách pro 1. ročník střední školy společného stravování obor 125-01/2

To chci

Pojednává o složení, rozdělení, uchování a skladování potravin. Přehled všech různých druhů potravin a jejich vlastnostní.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jan Koníček
Další autoři
Josef Maruška, 1897-1966
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
169 s.
Vydáno
Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1964
Vydání
1. vyd.
Edice
Učebnice odborných a středních odborných škol
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
PK-N-0007.457