Jak se upravují ryby

To chci

Kniha je rozdělena do několika částí, z nichž první se zabývá přípravou ryby pro kuchyňský stůl nebo uskladnění, druhá popisuje tradiční i méně známé úpravy ryb při pečení, smažení, dušení či zapékání i přípravu náročnějších pokrmů, jako jsou nádivky či paštiky. Poslední část je věnována specialitám, jako je celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Milan Pohunek, 1929-2007
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
81 s. : barev. il. ; 29 cm
Vydáno
Nové Město nad Metují : Agentura Fox, c2003
Edice
Jak se loví (Agentura Fox)
Témata
Popis jednotky
Obsahuje rejstřík
ISBN
80-86248-18-6

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
3-1129.127