Cukrářská výroba III : pro 3. ročník učebního oboru Cukrář, Cukrářka

To chci

Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků. Popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě zmrzlin, zmrzlinových a dietních výrobků. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní. Zabývá se celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Ludvík Bláha
Další autoři
František Kadlec
Věra Conková
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
183 s. : il. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Informatorium, 2001
Vydání
3., přeprac. vyd.
Témata
ISBN
80-86073-87-4
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1098.503