Technologie výroby sladu pro 3. ročník průmyslových škol potravinářské technologie : Obor pivovarský

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Karel Brožek
Další autoři
Josef Kostečka, potravinářský technolog
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
214 s. ; 4°
Vydáno
Praha : SPN, 1961
Vydání
1. vyd.
Edice
Učební texty odborných škol
Popis jednotky
S fot., il. a mp. v textu
200 výt.
Přehl. použité lit.
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-0507.049